kn18 a3

Там, де світлі, добрі та духовні люди проходитиме XIII Національний конкурс краси «Княгиня України» 2018, а саме в місті Чернігів,  о 19:00 в обласному драмтеатрі ім.Т.Шевченка.

 

Брюнетки, рудоволосі, русяві , вини ж – юристи, економісти, психологи, бухгалтери, саме ці 20 красунь з усієї України будуть змагатися за почесне звання «Княгиня України» 2018.

В перший день зими на глядачів чекає радісне свято, на якому красуні з різних областей України, продемонструють грацію, талант, кмітливість, а також доведуть, що в наш час теж достойні звання «Княгиня України».

Ведучим, як завжди, буде незрівнянний шоумен Діма Коляденко, а хедлайнером Гранд-фіналу будуть переможці Кубку Ліги Сміху камеді-шоу VIP-Тернопіль!

Як минулого року, так і цього, крім цінних подарунків від ТМ «Сатурн» учасниці чекають на  приз міста і вручає його міський голова  В. Атрошенко, а також коронує переможницю. До слова, завдяки його підтримці і відбувається «Княгиня України», адже мер міста завжди підтримував молодіжні проекти і не лише в період виборів.

Конкурс проходитиме за підтримки Чернігівської обласної та міської влади. Дирекція конкурсу за всебічну підтримку висловлює особисту подяку міському голові Владиславу Атрошенку.

Якщо ви хочете отримати теплі емоції і море позитиву холодним грудневим вечором, тоді не зволікайте, разом обиратимемо найдостойнішу українку 2018!